Výhody kúpy domu od JTP Invest?

Kontakt

Výhody kúpy domu od JTP Invest?

Našim zákazníkom vychádzame maximálne v ústrety, čo to, ale znamená v praxi?

Klienti sa nás pýtajú v čom sme iný. Na základe našich skúsenosti, vieme v čom je naša pridaná hodnota, ktorú poskytujeme našim klientom.

Virtuálna prehliadka

Nemáte práve čas ísť na obhliadku? Chcete ukázať dom rodine, kamarátom? Opýtať sa na ich názor? Spätne pozrieť znova niečo , čo ste zabudli na obhliadke?  Nie je problém, môžete im poslať link z našej webstránky, kde je prepracovaná virtuálna obhliadka, kde sa viete prejsť po dome. Od prvého kontaktu sa snažíme vyjsť zákazníkom v ústrety aj touto formou.

Tu si môžete pozrieť prehliadky:

Virtuálna obhliadka

Virtuálna obhliadka

Pomoc s financovaním

Dlhodobo spolupracujeme s finančnými expertmi, ktorý našim zákazníkom pomáhajú vybaviť hypotekárny úver. Zákazníci veľmi oceňujú, že nemusia chodiť do banky fyzicky (iba na podpis zmluvy) ale vedia si dohodnúť stretnutie s finančným poradcom, ktorý príde za nimi a zistí, aké sú možnosti v rôznych bankách. Získať hypotéku je čoraz ťažšie a v prípade, že nášmu zákazníkovi nedokážeme vybaviť hypotekárny úver,  vraciame v plnej výške rezervačnú zálohu.

Žiadne skryté prekvapenia.

Cena je samozrejme dôležitá, je prirodzené, že každý zákazník sa zaujíma o cenu domu.

Mnohý sa nás pýtajú: ,,Čo ešte budeme musieť platiť extra?

My odpovedáme: ,,Nič, extra.

Cena domu je v skolaudovanom stave. Neplatíte žiadne skryté poplatky za nič.

Často krát, nám zákazníci rozprávali príbehy o tom, ako od nich chceli poplatky za zapojenie na siete, internet, vypínače, zábradlie v dome nebolo v cene. U nás Vám žiadne nepríjemné prekvapenia, ktoré predražia kúpu domu nehrozia. Od začiatku sme transparentní a presne viete, čo za svoje peniaze dostanete.

Čo dávame extra?

  • Naše domy majú kvalitný murovaný plot v cene!
  • Domy sú komplet skolaudované a pripojené na siete!
  • Poskytujeme právny servis, všetky papiere vybavíme za Vás!
  • Nemusíte chodiť na kataster!
  • Vybavíme Vám popisné číslo!
  • Aj dom v stave holo dom má:
  • vymaľované steny
  • komplet vypínače a zástrčky
  • terasu a parkovacie miesta zo zámockej dlažby

Poskytujeme servis!

Kúpou domu od nás sa náš vzťah nekončí, o našich zákazníkov sa dlhodobo staráme. Potrebujete niečo extra dorobiť? Chceli by ste niečo nadštandardné?

Nás záväzok kvality berieme vážne, zamestnávame človeka, ktorého náplňou práce je starať sa o reklamácie a ďalšie požiadavky. Je zárukou toho, aby v prípade, že niečo nie je podľa Vašich predstáv my sa postaráme o nápravu.

Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás dôležitá, pravé preto venujeme veľa energie komplexným službám. Tak sa Vám môže stať, že na obhliadku príde sám majiteľ firmy, ktorý Vám v kľude a rád zodpovie na všetky Vaše otázky.

Ak sa Vám páči náš prístup, budeme radi, keď nás kontaktujete na telefónom čísle a dohodnete si osobné stretnutie, kde sa v praxi presvedčíte o kvalite našich služieb.

JTP Invest

 

 

 

Zdielať?

Andrej Tichý